- Ludwig.

Aw, kolla hur söt ludwig är..
Mer bilder kommer när min dator
inte har ryck =)


 





- plugga..

Hej!




har precis ätit lite tacos, och nu ska plugga litegrann innan jag ska se wallander.
Statistiken går uppåt, det är jag glad över! Jag är dyng trött, kanske för att frida
och jag gick och la oss vid 4 typ. Och sen vaknade vid tio. Hehe.. Idag var frida &
jag i stallet ett tag. Hon fotade massa när jag red, och om hon skickar dom snart ska
jag lägga upp dom. Frida är ju lite seg som ni kanske har märkt. Och hon skrev något
om ett videoinlägg idag. Euw, ja är inte seriös om ni tror det, vi är ju lite speciella.
Ingen fattar våran humor..Fast jag har lite rätt i det jag säger ;) Hehe..


Hörs snart! puss.


- åsikt..

Jag blir sjukt trötta på folk som tror sig, tror att dom är bäst, alla älskar ens blogg. För att då kunna bli känd ska dom göra narr av folk & trycker ner dom. Ex såhär, (scrolla ner och kolla inlägget om Paow) Buister's har blivit jätte modernt & bara för att små "framgångsrika"  brudar inte vet vad mode är som går med rosa mjukisdress & keps dag in och dag ut kan man väll inte kalla Paow horig. Nae, hon hänger bara med, vad tycker ni? Låt dem se ut som dom vill! Herregud..







- Hemma.

Godmorgon, Godförmiddag!

Hehe, jag är faktiskt lite trött, frida och jag gick och la oss vid tiden, euw. Jag känner mig dyng sliten när man vaknar upp med smink & allt. Idag vaknade jag av att dolt nummer ringde vid 10 tiden, trött på alla som ringer dolt jämt & ständigt. Har dom inget annat för sig eller? Mh, gud så tjirg jag låter, hehe.. ;) Naevars, jag är glad. Men nu ska vi hålla oss inom linjerna. Frida åkte för ett tag sen. Nu sitter jag och dricker cola & trycker i mig chips, åhh. Jag kommer rulla fram snart alltså..

puss.



film..

Nu har Frida och jag precis ätit, och nu
ska vi börja dra oss emot sängen..
haha, det kan misstolkas. Men vi ska
endast se på film, och smaska i oss
massa godis. Vi hörs imorgon
För vi kommer se på film hela natten.

såå. Sov så sött! Godnatt! ♥





in t stan lite snabbt.





Medans jag åker in till stan och möter frida
så lyssna på låten! såå bra. Puss

Hemma i norrköping!

Hej!


har precis kommit hem till pappa i norrköping, jag har ju inte kunnat blogga för jag har inte haft tillgång till internet, men nu har jag dator också. Åkte till stallet en sväng, red lite. Ikväll sover Frida här, hyr film & hela kittet. Om ett tag ska jag hoppa in i dushen samt tvätta mitt löshår! Det börjar bli rätt slitet nu. Men min granne Moa, har lovar att göra en ny åt mig! ;) Blir förstårs lite dyrare men, det är det värt med ett fint löshår! 

Puss.
 



Hemma i sommras, rätt mysigt va?

..

Hej!


jag är fortfarande hos Frida, hehe. Jag är rätt mycket här, eller rättare sagt med frida! Och så sitter lilla Sanna brevid och bränner sig med på plattången. Egen värld. Vi ska åka hem till mig om ett tag tror jag. Har inget att säga mer..Men jag kommmer inte kunna blogga på ett tag nu, min dator är ju som sagt sönder. Nu ska vi kolla på film lite!

Pussen!


..

Godmorgon!


Har sjukt ont i huvudet & ont i magen. Jag är hos Frida fortfarande vi har kollat på film hela morgonen, Jag ska snart dra in till stan med min kära låtsas pappa! Sen ska jag till stallet en sväng, och sen till stallet igen?! Fast då med Frida & till ett annat stall, Bränntorp. Naedå. Det är så gulligt så. Igår skulle det ju komma ett videoinlägg men Fridas internet är ju lite gulligt så det tog ju typ 1 timme & ladda upp den på videofy. Så det sket sig. Min bloggdator har ju gått sönder..Eller laddning's sladden rättare sagt. Så det ska ja köpa idag eller imorgon. Snart är ju lovet slut och jag hatar't. Men nu ska jag fixa mig!

Puss!




min kung, justin bieber ♥


Hos Frida.

Hej!



Från igår till idag sov jag över Med brudarna, mys. Just nu är jag hos frida och jag sover där inatt. Snart kommer ett videoinlägg, frida&moa liksom.  Jag vill bara påpeka att jag har fått tillbaka min mobil. Gud va skönt det känns. Fast jag har inga kontaker, så då gäller det att återställa alla miljoner. Det blir kul! ;) Men nu ska jag och Frida kolla lite film & så. Men springer nog hit under timmarna! 

- Ha't bra alla söta läsare! ♥








- det handlar om att bjuda på sig själv.

22 februari!

Hej!


Nu är det dåhär va, att jag är sjukt trött på blogg.se, dom strular hela tiden, så nu kan jag inte säga att jag är ledsen för det är inte mitt fel den här gången, Hehe. Men hur som haver så är jag hos Ebba. Har sovit hos henne inatt & snart kommer Mamma och hämtar oss, vi ska nämligen in till stan och kolla ny tapet till mitt fina rum, *host*,och vi ska göra om allting. Så det blir lite kul. Nu sitter vi helt ny dushade och ska väll fixa oss snart!
Juste tävlingen! Den blev lite försenad, men den kommer i veckan! Det lovar jag och det kan tillochmed Ebba intyga:
Jag, Ebba Sjöber intygar det ja (y)
Aa, men nu tar hon över lite föratt jag ska ringa min mother!
Men aa... vi ska ändå gå nu, så vi hörs. CIAOOOO!!!



ebba här

tjenare bitches..
Nu ska jag berätta lite om idag...
mmm.. de va såhär:
en dag på torget lilla ahmed gick, baxa ngra frukter & gömde sig kvickt.
då kom polisen och ahmed sprang men polisen sprang mkt snabbare än han.. detta ställde till med problem, särskildt för ahmed för han va så klen. efter många om och men kom ahmed faktiskt hem igen, men stackars lilla ahmed hade pälsallergi, så han blrjade nysa när farsan gick förbi...
nä ja bara skojaa.. jag gick till bussen vid kvart över. väntade i 25 minuter, de kom ingen jäääääääävla buss..
men sen kom det en, och på den satt Frida, Moa och Emma.
Vi drog till stan, käka på donken.. och så köpte vi dyngsöta små gosiga grejer på lagerhaos.. som en liten soverni från norrköpingsstad (; OCI BOCEN..
hmm. va har ja mer att berätta? jo, att det är världens snöoväder ute!
det gillas inte! men nu sitter moa&ja här och myyyyyyser lite. blir väl melodifestivalen och allt dedär..
vi hörs senare kolla gärna on min blogg . 
CIAO :DD 


h3h3 i remember the sweetsummer times..

sööt.

Har varit en sväng i stallet, red lite.

Alltså? Kolla vilken snygging!
Mjaoh, såå grymt snygg.
Vanessa släng dig i väggen. :o


Har precis kommit hem.

Ja som ni ser, så har jag precis kommit hem från skridskohallen..Så jäkla tråkigt, åkte typ inget. Vi satt bara och prata & så. Och alla var ju dyng dumma emot mig knuffa mig och allt. ;) Inte okej. Jag fick ju panik?! :o
Men Iaf så ser jag på extream home makeover. Så bra. Det är så sorligt ju. Hur kan man bo som dom gör innan alltså? I små hisvangar med 4 barn liksom..
Men nu ska jag fortsätta titta!
Puss ♥
Min katt är söt.


jag älskar snygga skor..


aw, kommer ni ihåg gullungen?


mycket att berätta. Hehe

Hesjan alla! =D


mår ni bra? Jarååå. På lördag ska jag ha tävling här på bloggen! , säger inte vad ni kommer vinna & allt. Så ni kan ju kolla lite extra på lördag! Nu ska jag hoppa in i dushen, ggash vilket kul inlägg! Men jag har lite andra kul saker jag ska berätta sen, men vill ta det nu. Har ändå inget för mig mer än att prata med emmahjärat.


Imorgon har vi " Vinter idrott's dag "  Och jag gillar inte det, jag emma&ebba och massa ska åka skridsskor. ffast det är lite kul. Vi har taggat med godis & cola..Hehe, så det blir väll att sitta och äta det, Inte så mycket åkande. Tar med mig kameran så det kommer massa bilder. Vi kommer väll vackla runt där på isen. Dock kommer alla knuffa mig och kasta saker på mig så det blir väll inte så mycket med det, eller? ;)


Hela nästa vecka har vi ju Sportlov och emma & ebba ska sova  här och vi kommer spendera våra dagar på törnrosa ( spa&nageldesign)  Dag spa helt enkelt. Ska fixa mina naglar Acryl, gele, + fransk. Mysigt. Mina bästa brudar! Nu har jag inget mer att berätta faktiskt. Nu ska jag gå och dusha för andra gången! Vi hörs! puss!


tävling's ångest.

VAD VILL NI VINNA PÅ TÄVLINGEN JAG SKA HA I VECKAN? :o



Sommar-outfit's

Godkväll!


Läsare har bett mig om att plocka ihop lite kläder till's i sommar, som ni vet att jag gjorde i ett annat inlägg för ett tag sen? Ja..Iaf nu har jag suttit pch fixat ihop lite kläder, fast bara till sommaren, blir kanske lite " kallare outfit " till vinter, vår osv, men det är ju ett tag kvar tills vinter igen! Tack och lov för det. Jag valde en ganska enkel kombenation, och varm, eftersom det ska bli det varmaste sommaren på tio år! ;)
 Så säg vad ni tycker? ,jag tål kritik! =D





tja fan :D





Anna ekman
här då ska gästblogga åt sötnosen moa :')

då börjar jag då :D okej just nu sitter jag & tuggar på frysta jordgubbar & lyssnar på miley cyrus (h) jordgubbarna är jätte kalla men goda om ni ville veta .
Jag lovar vi har största chill dagen i skolan imrn så man längtar fan ;OO aja men jag & moa ska ju bli bäst på hästar & så då så vi ska hjälpa varndra med att träna upp några hästar så dte blir ju kul :D så akta er ;).

ja vad ska man skriva då ? visste ni att jag faktiskt är smart för jag upptäkte att det är äklig grädde på semlor(selma ) så känner mig lite stolt =)

men nu ska jag sluta skriva för jag suger & måste kissa hehe :)

så puss hej  alla söta blogg läsare till moas blogg §
                                                                                      



sötnos <3


Gästbloggning

Hej det här är Astrid från Linköping. En god vän och syster som vi brukar kalla det till Moa. Moa är framgångsrik,smart,snygg och rolig. När hon inte har tid, får jag helt enkelt bjussa på ett litet gött inlägg som vi säger här i linköping. Imorgon är jag själv pepp inför en dag i skidbacken med mina underbara vänner från skolan, i Romme!!  Men ni nu får det va slutpratat för den här gången!!=D
Lot's of love from,Astrid
Ps. Jag älskar dig Moa Ds.

fysik&allllt.

Hej på er!


Jag har precis kommit hem ifrån stallet, fixa bara lite & red och lite så, mysigt. Jag har tänk't på att jag är ätt så mycket i stallet, sen nu så prata jag med Anna, och vi skulle rida in lite hästar, jag vet inte när? Bara hästar hästar hästar..;) Nej inte allt för mycket hästar det är bara mysigt att rida lite då & då, men jag kommer absolut inte bli någon häst tjej som är 24/7 i stallet. Men hur som haver så ska jag göra lite läxor snart, plugga & så.

PUSS ♥







i skolan..

Hej!


Igår strulade blogg.se nästan hela kvällen & det var därför det inte blev så mycket inlägg, blogg.se strular alldeles för mycket tycker jag..Var uppe tidigt imorse för min kära gamla pappa fyllde år, så jag & caroline var uppe jätte tidigt, grattis pappa! =D Men iaf, nu sitter jag i skolan med massa folk, Jenniför & alva blandannat, ytterst trevligt!
Men nu kommer Cecilia snart in och blir arg på mig så, ja!


Vi hörs hemma sen! ♥
 


..

Hej!



Har precis kommit hem ifrån stallet, och ridit min kääära Ludwig för första gången, Aww he's so cute! ;)
bilder får ni se imorgon när jagska rida. Nu ska jag hoppa in i dushen sätta på mig en ansikt's mask & lite inpacking, och sätta mig och plugga, som lilla kissie sa, skolan först, bloggen sen,och det har hon faktiskt rätt i! Det är viktigt med skolan..Men vi hörs efter allt pluggande, blablabla..

Vi hörs ! ♥

måndag.

Godmorgon på er!



Jag skrev inte så mycket igår vid 9 tiden det var för jag somnade till wallander..hehe. Iaf så har jag fixat mig klart nu, och jag ska äta frukost & sen ska jag till skolan. Det blir ju kul, eller inte. ;)  Hade ni det mysigt på alla hjärtans dag? I hope so! ;)

Vi hörs i skolan!

Puss! ♥


Just det!

..Hästen höll jag på att glömma!

Ludwig hette den, dyng gullig & allt.
Den såg nästan ut som den på bilden.
Trevligt va? Han ska bli min...;)
Aww, i'm in love with a horse =D

..


 

Under sportlovet göra detta! ;)

 

* Fixa naglarna

* Baka fina cupcake's

* Rida,  på en häst ;)

* Dyrka, hehe, Fråga inte.. ;)

* Myskväll med film + bio.


Det låter bra! ;)


Samtal.

Ebba&Moa.. ;)





..

Kom hem till pappa & carro för en timme sen kanske & har ätit lite. 
Och nu ska vi åka och kolla på min nya skötarhäst =D 
Kul, Vi hörs när jag kommer hem!
  ♥




svampbob..

Nu sitter jag och lille Svante och kollar på Svampbob..
Jag håller på & dö av skratt, Shit va roligt det är..Hehhe.
 Han sitter helt tyst och jag sitter och asgarvar, lite wierd.








Alla hjärtan's dag.

Godmorgon på er!



Igår blev det en kaoskväll, jag sov aldrig hos Frida, jag åkte hem vid 11 tiden hem. Men det gick bra iaf. Jag vaknade för en timme sen typ. Senare ska jag packa och så, sen så ska jag kanske åka till Frida. om inte hem till pappa, imorgon är det skola och jag orkar helt enkelt inte det. Men iaf så igår så åt Emma & jag på pizzerian, mysigt. Sen så gick jag till frida var där ett tag åkte frida & jag hem till mig en liten stund. Fast hon åkte direkt. Hon skulle bara bädda ner mig i sängen & säga godnat..Hehe ;) Hon är så gullig min lilla Frida. Men nu ska jag se på film & bara ta det lite lungt, medans mina bröder åker till Vildmarkshotellet och bada, och jag orkade inte följa med. Juste det är ju alla hjäratans dag idag och jag vill önska er en mysig dag med den/dom ni älskar. 

Vi hörs senare! ♥

 







Frida & emma snart!

Vaknade för några timmar sen, nu har jag städat mitt rum & så.
 Snart ska jag dra till frida &Emma, jag sover hos frida  inatt.
Mys, vi hörs hos frida!
Puss!



tröjjor.

Godkväll ! =D

nu börjar jag bli trött & ska sova snart.
Men jag var tvungen att visa dom här ursnygga
tröjjorna med axelvadd&nitar vid axel'n, såå
snygga. Ska köpa båda tror jag. Fint till både fest & vardags.


Nu ska jag sova, jag önskar er en fortsatt
mysig kväll/natt, så hörs vi imorgon! 
Godnatt! ♥




videoinlägg!


ebba,moa.

Hej!


Just nu sitter jag och lyssnar på mammas brudar,ifrån " I en annan del av köping " Dom är lite roliga tycker jag..;)
Emma åkte för en stund sen, haft jätte mys. Jag har precis ätit jätte god middag som kock Nicklas har gjort. Jag och ebba har lite kul på msn..Nu ska jag lägga ut lite minne's bilder från alla våra år..Jag är så glad att jag har dig hjärat, Ebba. ♥






 

 

 

 

 




 

 

 

 

- omg. Vissa är inte serriösa. Alltid Ebba & Moa.
Härligt.


ska sovaa.

Nu ska jag gå & lägga mig, jag är jätte trött. Som vanligt. Euw det är något fel på mig!
Eller? klockan är bara halv elva. :o Men hur som haver! Sov så gott folket så hörs vi imorgon.
godnatt. ♥

Höhö,bild sen i sommras! Gud så gulliga vi är!
saknar..

 





                           


..

 

Postat av: Annie.

fjortis!? Fast du är jätte söt! + att du ändrar din röst, fast ja känner inte dig! :)


Sånt härn't blir jag riktigt irriterad på, folk som inte känner mig kan komentera du ändar din röst blablabla. Och som hon själv säger i komentaren ''jag känner inte dig'' Nej, det gör du inte så därför kan du inte veta hur jag låter. Och därför var det är riktigt dum komentar & fjortis är jag inte.  Som ni kanske har sett på Fridas blogg har hon förklarat hur en fjortis är. Sönder blonderat hår, brunkräm som blir orange till sist. Jag har aldrig blonderat hår. Jag har inte orange fondation, jag har dricker inte& röker inte. Nu vet ni  ;) Och jag hoppas att du tar åt dig, du som skrev detta!


Nej..

Nu är jag trött på all snö, uggs tjocka jackor, blask, snöbollar, blött&lockigt hår, det kan vara mysigt på julafton och sådär, men nu är det faktiskt bra! Det har varit såhär nu i två hela månader och serriöst det räcker nu. Fast det är tur att sommaren i år ska bli den varmaste på 10 år! ;) Frida och jag är dyng glada. Gud så härligt! Från -20 till 20 + grader! Aww. Gud så jag längtar. Förra sommaren köpte jag + mina bröder glass för nästan 2000? Hahha, vi åt glass varje dag! ;)

Jag saknar sommaren
! ♥



..

Hej alla söta!



Hoppas att ni mår bra, själv mår jag jätte bra. Har varit och ridit med Frida & Jenniför. Trevligt. Nu har jag precis gjort lite läxor & ätit. Ännu trevligare ;) Nää. Men jag måste ju..Jag fattar inte dom fjortisbloggarn'a exempel, Paow & desireé, kan hoppa av skolan ? Det är ju ändå det viktigaste i livet, utbildning & allt, hur ska det gå för dom ska dom sluta som städerskor på Mcdonald's eller? Äe, jag fattar inte varför jag bryr mig?..;) jag kan inte göra något åt det iaf.. heheh ;)


puss.

I-landsproblem..

Hejsan hoppsan =D



Vetni, min kärakära LouisVitton väska jag har gått sönder, Nae. Gud, jag blir ledsen. min fina..;)
Ajja mamma får köpa en ny igen, hehe. Plus att jag serriöst inte klarar mig utan min mobil?! :o
Gud så livet är hårt, I-landsproblem kallas det, det kunde varit värre..Tuffa tider alltså ;)
Snart ska jag sova, huh va skönt, jag har blivit jätte trött på sistone..Undar vad det beror på?..
Jag tänkte ha en liten tävling under nästa vecka, så håll utkick!;)
 

Godnatt, sov så gott! ♥

 


dush.

Hej på er!


Mår ni bra? Japp klart ni gör mina solstrålar. Ojojoj vad jag fjäskar ;) Nejdå ni är ju bara gulliga. Jag kom hem för en timme sen kanske efter att ha vart hon frida. Vi gjorde inget speciellt. Ikväll ska jag videoblogga om jag orkar dvs, för det tar kanske 10 minuter för filmen att laddas upp på videofy. Men klart, allt för bloggen liksom ;) Nu ska jag hoppa in i dushen. Och då kom jag på att jag inte kan videoblogga eftersom jag inte har något smink + inte fixat håret. Och så det fixar vi imorgon, i promise that ;) Vi hörs efter dushen!

Puss!

skolan - Matte.

Hej på er! =D



Jag sitter i skolan just nu, jag har lite kul matte. Nae dyng tråkigt så jag passa på
att springa in i datorsalen och skriva lite. Fast jag har inget speciellt att tala om faktiskt.
Mer än att jag ska hem till frida efter skolan. Trevligt trevligt, vet inte vad vi hittar på,
men vi hittar på något som vanligt. Jo men juste pappa var inne med min mobil igår.
Och jag får vänta i ''ett par veckor'' Oherregud hur ska jag klara mig? Nae inte alls.

Vi hörs hemma hos Frida med videoinlägg&hela kitten ;)



sötsaker.

Godmorgon på er!



Det var rätt så många som blev nöjda med mitt videoinläggg, hööhö. Det var lite gulligt va? ;)
Ikväll kommer det flera. Nu ska sminka mig + äta frukost sen ska jag till skolan! Ovanligt?
Nae..Men som jag sa igår så har jag ju MVG + i alla ämnen *host* Men jag önska att jag
kanske hade ;) Men iaf. Jag satt och kolla på lite sötsaker igår. Som jag ska köpa. Vad tycker
ni? Allt utom conversen är ju för söta alltså. Fast conversen är också grymt snygga ;)

Vi hörs senare! Puss.


 

 


..

Godnatt! Sov gott ♥

 

 








Videoinlägg




Hahaha..ni får räkna med attd et var för 2 timmar sen
den gjordes ;)

Göll.

I nästa inlägg kommer ett...Videoinlägg! ;)
Ojojoj, Hahah ;) Lite spända är ni vavava?









Sanna gästbloggar (:

hej alla moa's bloggläsare (:

nu är jag med moa och vi har solat och fikat , ytterst mysigt^^
 nu ska jag fixa volym på moas hår!

titta in på bloggen mycket ,för snart kommer det kanske ett videoinlägg på oss .

lite meninagr om min finaste moa :

vi träffades för typ 3 år sen ?
först pratede vi bara lite sen började vi va , jag kommer ihåg när vi låg i underkläder på din gräsmatta och spraya oss med brun utan sol ,hihi§
ja sen börja ''bråket'' mellan oss , det var nog den värsta tiden i mitt liv </3 sen började skolan och vi var förtfarande osams , sen började vi äntligen prata och blev sams , nu känns allt som allt som vanligt igen och du ska veta att du betyder sjuukt mycket för mig och jag älskar dig .
och sommaren10 kommer bli den bästa !

ni ska veta hur underbar denna tjej är! 

lots of love to her .

jag älskar dej bästavän.§§


tisdag.

Godmorgon på er!




Har ni sovit gott? Nej, det har inte gjort jag har drömt att min pappa har dött & allt. Usch vad dåligt jag mådde..Men nu iaf ska jag åka till skolan. Juste mitt internet strula igår så jag kunde inte visa lägenheten ;) Det var nog mamma som stängde av det. Sånt blir jag dyng tjurig på. Men hur som haver
 fixar jag det i skolan eller hemma sen. Jag bloggar iaf i skolan, Nej nu ska jag upp och sminka mig.

Jag får önska er en trevlig dag! ♥

 

 


..

Hej,


Jag blir faktiskt arg nu. Jag skulle lägga in ett videoinlägg och då är kameran borta, haha ojdå. Inte bra alls faktiskt ;) Men det får bli imorgon! Dvs om jag hittar kameran. Höhö. Ni vet att jag alltid velat på i NewYork, jag älskar NY. Men iaf pappa visa mig en fin liten lägenhet där som jag kunde bo i, ja tänker jag! Visst liksom det var bara pengarna som fattades, Jo men pappa vad kostar den då? 178 miljoner är startbudet! Jo men de klart bara att satsa! Haha jag blev lite beviken faktiskt..Men jag får gifta mig rikt så årnar det nog sig, vaddå 178 miljoner är väll inte mycket att begära ;) Ni får se bilder på den underbara fastighets himlen när jag kommer ut från dushen.


tröjor.

Vad tycker ni om dom här super snygga, ja vad ska man kalla det kavajer / tröjor som är smyckade, jo men visst är dom skit snygga! Fint och ha till vardags och vid fest tillfällen! Det är lätt och göra själv också. Bara sy dit ett helt vanligt halsband, & snygga till det lite inte alls svårt! ;) Det finns någon stans i varje affär, just dom här två är ifrån nelly.com & Gina ;)




klocka.

Hej!

Nu är jag iaf hemma från utvecklings samtalet! Det gick jätte bra! Hehe ;) Jag fick så mycket beröm så, mina föräldrar borde vara riktigt stolta över mig, det skulle jag vara om jag hade mig själv som dotter! Men hur som haver Satt och kolla lite på klockor. Åhhh jag älskar klockor! Det finns så mycket fina.. I alla färger och former ;) Hitta en adidas klocka dom kostade 800:- Jag säger som frida pengar ska man göra av med! ;) Det är ju gjort för det liksom! Var den inte snygg eller? ;)





Måndag.

Hej,


Har ni haft en bra dag i skolan? Eller det beror ju på när ni läser detta men jag slutade för en timme sen kanske, efter att min lärare blivit dyng förbannad på danne..;) Så vi fick sluta tjugo minuter tidigare. Våran klass är ju sån. Just nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska sluta jobba & så dom kan börja dra sig emot skolan för jag har ju nämligen utveckling's samtal vid fem tiden ;) Och ikväll ska jag videoblogga. På mitt nya konto på videofy. När jag kolla runt lite där så såg jag att det stog '' lön för alla videoklipp '' Hahah..Ska jag börja tjäna pengar på min blogg också, Mjao!

Blir ingen bild nu eftersom jag inte sitter vid min dator
men ni klarar er, vi hörs efter utvecklings samtalet. :o

puss.

Videofy.

Yes,

nu börjar det. Nu ska jag börja Video blogga med Videofy. Fick ett konto där bra som jag är, haha ;)
Vad tycker ni ska jag börja videoblogga?! Ja, ni har ju tjatat ett tag så jag lysnar på er, men om ni tycker något annat säg till! ;) Nu ska jag nog gå och sova så fort wallander är slut. Imorgon ska jag ha utveckling samtal! Yeah. Det börjar som alltid: ''moa hon klarar det är suveränt! '' , höhöh..Jag är duktig ;)


Puss&Godnatt! ♥






Bio + resturang.

Godkväll!


Kom hem för en stund sen, har varit i stan. Förstörs var telenor stängt så jag får klara mig utan mobil ett tag till, men det funkar väll ;) Hur som haver såg pappa och jag på bio, först skulle vi se luft slåttet blabla. Men jag är ju inte 15 så..Jag gillar inte åldersgränser, vad spelar det för roll liksom? Lite våld och så..Det har väll alla sätt lite av ;) Men iaf så såg vi det regnar kötbullar, HAHA..lite kul faktiskt. Men den var lite småkul! När bion var klar råkade mamma + hela andra familjen va där så vi gick och åt på resturang ytterst mysigt! Nu ska jag se på Wallander ;) Vi hörs senare ikväll eller imorgon!

Jag önskar er en mysigt kväll! ♥





Dockor.

Godmorgon!


Jag vaknade kanske för en timme sen, av att mina kära katt lät..Like always. Men hur som haver ska jag snart börja göra mig iordning för pappa och jag ska åka in till stan, lämna in min mobil..Kolla på bio,och lite så, det blir mysigt ;) Sen ska jag nog åka till mamma, känns som att det var ett tag sen jag var där. Undra om jag får en ny mobil? Eller om jag måste lämna in den, eller tänk om jag får en lika dan mobil igen, nothanks. Dom går bara sönder ju, och allmänt sega bara. Frida tipsade om någon skumm lite docka som kallas '' Voodolls '' och är är magisk på något vis, man stoppar nålar i den så hittar man kärleken, blir lycklig o.s.v, jag själv tycker att det låter hel skumt men det kanske funkar? Dom är iaf sjukt gulliga!

Puss!







" VooDolls ger dig all kraft du behöver "


kläder inför sommar/vår!

Hej!


 Nu sitter jag här vid datorn igen och har fixat ihop lite bilder på kläderna jag tänkte köpa och insperera andra med! Converese nog de bästa som finns de passar till nästan allt! När man sitter och kollar på sommar outfits så saknar jag sommaren jätte mycket! Jag gillar inte vintern förutom julafton och så men hur somn haver tycker jag att det kan vara mysigt med snö ett litet tag, inte såhär länge! Det är ju jätte jobbigt med vinterjackor och skor och hela kittet så nej. Men här har ni bara lite kläder jag har satt ihop !
Tröjan blev lite trög hahah.. ;)




Hem snart.

Hejsan!


Jag satt och tänkte lite, och så komm jag på att det bara är lördag! Haha det känns som söndag ju! ;)
Det var nog därför att vi hadde studiedag i fredags. Nu ska jag snart ta bussen hem till pappa, blir och hyra film & äta godis ikväll..Fast jag ska inte äta godis det är inte gott längre, haha. Om jag inte är för tjock är jag för smal och om jag är för smal så är jag för tjock, det är så det går runt .. ;) Inte okej. Men hur som haver lämnar jag frida nu. Det har varit en skit mysig helg!

 Vi hörs när jag kommer hem! ♥



HAMPUUUS! =)


Ny design.

Hej mina söta läsare!


Mår ni bra? Ja klart ni gör! Som ni ser har jag ny finfin design! Visst är den gullig?
Min Frida har gjort den, Igår så mötte vi upp Lovisa och köpte godis och så, vi satt vid
datorn och kolla på film ochså. Nu så ska jag och frida fixa oss. Sen så ska jag åka
och lämna in min kära mobil som har gått sönder, så jag ska köpa samsung mobilen
eller någon annan som man kanske får av telenor. Det årnar sig.. ;)

Vi hörs senare ! ♥









eeuw på mig idag.

Godmorgon!


Nu har jag och frida precis fixat oss och vi ska dra in till stan en sväng snart. Vi ska träffa några. Sen åker vi hem till frida och sover där..Och igår var det skapligt kul vi såg på film & allt sånt. Mysigt. Men nu ska vi fixa oss lite till och sen så drar vi. Vi hörs senare idag, Juste min design ska fixas ikväll! ;) Frida är ju bra på sån't, kul inlägg vaa? ;)
Puss.



mobil

Nu är jag trött på min mobil funderar på att byta ut den.
eller rettaresagt jag ska köpa samsung mobilen, dyng snygg ju. ;)
köp aldrig sonyericsson mobilen som jag har. Den är sjukt
dålig och jätte trög! :s



mobil

Nu är jag trött på min mobil funderar på att byta ut den.
eller rettaresagt jag ska köpa samsung mobilen, dyng snygg ju. ;)
köp aldrig sonyericsson mobilen som jag har. Den är sjukt
dålig och jätte trög! :s



Frida.

Hej,

Jag börjar bli sjuukt trött på snön nu, speciellt med bussen..Man får vänta i tjugo år liksom.  Jag ska serriöst börja åka taxi ist. Det är ju lättare men mycket dyrare. Nu sitter jag & frida och käkar lite tacos. Och säret sover här. Ytterst trevligt, vi ska  trycka i oss  godis och basta & allt det där. Oh gud jag fick panik idag.. Jag tappade bort den i kanske 3 timmar. Jag fick ångest..Jag känner mig naken utan mobilen (hhaha) Näjdå. Men den låg i min väska som tur var. Men nu ska jag och Gullet sätta på oss en ansiktsmask se på film. Vi hörs under kvällen!

Puss.

ojdåå..tss.  


Edhardy.

Tjena.

Nu ska jag börja städa. Och pappa blir bara tjurigare och tjurigare
om jag inte gör det! Så det är bäst om jag lyssnar och är snäll.
jag är ganska trött också så ja det blir och sova sen!
Sov så gott alla söta människor! ♥


är ni intreserande av
en Äkta ny Edhardy väska? Mjao! Klart ni är ;)

klicka här. :)



.

jag älskar pappa mest!

kläder.

ah juste.
lite av dagens shopping.  :)

tröjja - Monki.
Tights - h&m
halsband - BikBok
Trosor - h&m.



stan.

Hejsan alla gulliga läsare!

 det blev en lång dag på stan idag. Åkte in med Ebba, Emma & Linn. Sen var det bara Linn och jag. Gud alltså. Jag och Linn har inte sätt varandra på evigheter eller vi har ju sätt varandra men inte snackat om allt sådär vetni..Så det var härligt att prata av sig lite, och vi kom överäns om att vi skulle åka till Stockholm någon helg och bara shoppa lite. Det blir kul. Om vi ska bo hos min moster eller ja något annat, eller bara åka upp för dagen. Jag kom nyss hem och ska städa mitt rum om ett tag. Om jag orkar dvs ;) Men det känns ju dyng rörigt, för om mitt rum är rörigt då är mitt liv rörigt känns det som. Fast mitt liv är ändå rätt så rörigt. Haha.

Vi hörs !

aw. Min gullunge.


shampoo.

Tjena.

Nu har jag pluggat klart & nu ska jag ta en dush.
Jag luktar klår för vi hade ju bad i skolan som jag äälskar. Det suger, och tänk
alla fjortontusen människor som badat där? Alla äckliga plåster & skit. Fattar inte
äns varför jag var med ?! Bra betyg? Efter skolan och allt, tog pappa & jag en fika
och prata om allt. Mhhm jo jag ska ta mer ansvar, ja lovar. :)

ett tips på en shampoo.
Tresemmé. Cirka 100:-



..

- svaren till frågestunden!

okej nu börjar vi! ♥
vissa frågor var lite sjuka.
Så dom skiter vi i.

är du singel?

Ja, jag är singel.


äger du en dubbelsäng?

Nej, det gör jag inte. :)

har du någonsin varit i danmark?

Ja, det har jag vi brukar åka ner om sommrarna till en stuga i skåne &
då brukar vi åka över till Danmark, det är väldigt mysigt. :)


Hur mycket pengar får du i månadspeng?

Jag får ingen månadspeng, jag får mitt barnbedrag, fast det är väll som månadspeng.
 Men barnbidraget är 1000 kr & dom går fort upp hihi.. 

 
Hur mycket av den summan spenderar du på kläder?

i månaden..Hmm det beror på men kanske 600.


Sminkar du dig varenda dag?

Ja, nästan alltid. :)


Vad heter dina bästavänner?

Jag har rätt många, men mina närmaste är nog Frida, Lovisa, Ebba, Elin och Emma.


Hur gammal är du? Och när fyller du år?

Jag är 13 år. Jag fyller 14 31 augusti så glöm inte att gratta! ;)


Spelar du fotboll?

Nej, jag gjorde det förut men sluta för ett år sen kanske.


Vad har du för dator?

Jag har en compaq presario. :)



 

Vem är snygg?

Jadu, det finns många som är snygga ;)


Hur länge har du bloggat?

Jag har haft blogg rätt länge, men insetivt börja jag med i november kankse?


Vart bor du?

Jag bor i Norrköping, mer tänker jag inte avslöja
det kanske kommer någon äcklig person hem till mig. :s


Vad gör du just nu?

Just sitter jag i min säng & lyssnar på musik och skriver. :)



Gillar din kompis Ebba någon?

Hihi, ja visst är hon gullig min lilla Ebba.
Men jag säger det nog inte här. :)



Känner du Hussein?

Jaguuud ja Assa! Klart..;)



Ångrar du ngt i ditt liv? isf vad?

Ja, det är klart man ångrar alltid saker men inget jag kommer
på just. :)


Ska du börja videoblogga?

Ja..När jag känner mig redo för det..Eller ja. Man får ju alltid komentarer
om att man låter så "bitchig" och det kan jag hålla med om så..Jag vet inte riktigt.



Tog inte alla frågor men dom var likadana.
Vi hör sen! Ska plugga :o










RSS 2.0